Termeni si conditii

Accesand acest site web sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare. Prezentul  document, prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului www.anunturiimportante.ro.ro Acest Regulament stabileste conditiile in care orice persoana sau firma poate vizita/accesa acest site www.anunturiimportante.ro (proprietate a PFA Mihalcea Constantin-Razvan numit in continuare “furnizor”), cu scopul de a vizita sau a solicita achizitionarea de servicii web design/administrare si mentenanta site web (denumit in continuare “client”)

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei solicitate de catre client.

Furnizorul  isi rezerva dreptul a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site web, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Avem rugamintea sa cititi de fiecare data aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord.

Pentru a solicita o oferta pentru  realizare site web sau administrare si mentenanta site web puteti accesa sectiunea de CERERE OFERTA!

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea ANUNTURI IMPORTANTE si este protejat de legile din Romania. Continutul site-ului www.anunturiimportante.ro , imagini, texte, videoclipuri, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul in prealabil al furnizorului. In cazul unor eventuale conflicte intre furnizor si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila – utilkizand formularul de contact al site-ului, iar daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de organelle competenete.

Folosirea acestui site web

Accesul pe acest site este  gratuit. Scopul acestui site www.anunturiimportante.ro este de a oferi servicii de calitate in domeniul web design, realizare site de prezentaree/magazin online si administrare si mentenanta pagini web.  Pentru ca site-ul  sa functioneze la parametrii normali si sa ofere utilizatorilor o navigare corecta este nevoie a fi respecat acest Regulament privind Termenii si Conditiile de Utilizare.

 1. Este interzisa utilizarea site-ului in scopuri comerciale.
 2. Este interzisa copierea si distribuirea de informatii (imagini, text, video), fara acordul scris al administratorului site-ului web.
 3. Este interzisa utilizarea neautorizata si provocarea de daune a acestui site web prin tehnici de spam sau sql injection. Veti utiliza in mod corespunzator formularele acesatui site web, in vederea solicitarii de oferte.
 4. Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest site web.

Responsabilitatile clientului/membrului/uitilizatorului site-ului Anunturi Importante

Oricine acceasea site-ul, in calitate de membru sau simplu utilizator, este responsabil de propriile alegeri si accesari realizate prin intermediul site-ului precum si de consecintele acestor alegeri dupa ce anunturile sau textele sunt publicate in mediul online si sunt puse la dispozitia publicului prin contul deschis pe site

Utilizatorul se oblige sa NU faca urmatoarele:

 1. Sa dea in mediul online texte care sunt protejate de drepturi de autor, fara ca utilizatorul sa fie autorul sau sa aiba permisiunea legala de a publica online aceste texte in discutie
 2. Sa publice poze, texte sau orice tip de material publicitar de tipul obscen, defaimator, cu mesaje de amenintare sau santaj, sau rau voitoare fata de orice alt utilizator, fie persoana fizica sau entitate juridica
 3. Sa afiseze online texte cu continut ilegal de orice fel
 4. Publicarea de anunturi care contin in sectiunea date de legatura numar de telefon de contact cu suprataxa
 5. Incarcarea pe site de orice fel de material care contine virusi, viermi sau orice program care are intentia sau poate fi daunator unor sisteme informatice
 6. Sa incarce pe site, sa posteze online sau sa transmita in orice alt fel in mediul online orice continut, material sau text pentru care nu detine drept legal de a-l poseda si transmite in orice conditii, sub orice sistem juridic din Romania sau din orice alta tara sau sub orice fel de relatii contractuale sau verbale de tipul informatiilor confidentiale, cu drept de proprietate sau in cadrul acordurilor de confidentialitate.
 7. Sa posteze sau sa publice online texte promotionale sau orice gen de material de tip “junk mail”, “spam”, scrisoare in lant, schema piramidala sau orice fel de incercare de solicitare
 8. Sa aiba mai multe adrese, asemanatoare pe acest site, create cu acelasi scop sau avand aceeasi tema
 9. Sa ofere in mediul online informatii despre activitati ilegale, actiuni violente, de ranire fizica sau verbala a unor persoane sau grup de persoane sau promovarea de acte de cruzime fata de animale. Aceasta se refera si la dar fara fi limitat la asta oferirea informatiilor de fabricare, furnizare sau confectionare de orice arma sau material explozibil sau cu potential distrugator
 10. Sa posteze anunturi multiple cu acelasi continut sau inteles
 11. Sa afiseze anunturi in categoria gresita, fara legatura cu continutul anuntului.
 12. Sa posteze texte sub forma de anunturi la o categorie sau subcategorie care nu apartine sau nu are legatura cu continutul publicat. In caz contrar, AG88, are dreptul de a muta anuntul respectic la pagina si categoria de incadrare sau sa stearga acest anunt.
 13. Textele publicate in cadrul anunturilor nu trebuie sa aiba caracter sau insinuari discriminatorii in functie de sex, varsta, religie, etnie sau de orice alt fel de discriminare.
 14. Sa publice anunturi care cuprind in textul lor: cuvinte urate, obscene, injuraturi, cu tenta sau continut erotic sau pornographic
 15. Sa posteze texte sau orice alt gen de material care prin continutul lor sa incalce drepturile altor persoane sau entitati protejate de lege, aici fiind incluse dar nelimitata la drept de proprietate intelectuala, de marca, de autor si/sau conexe, drept la viata private sau drept de imagine.
 16. Sa publice anunturi cu referire la vanzari de organe, arme de foc, activitate de magie, ghicit, decese, donatii, imprumuturi banesti, anunturi umanitare
 17. sa afiseze texte prin care se face reclama unor site-uri, produse sau servicii concurente cu cele promovate de anunturiimportante.ro
 18. sa publice anunturi cu inteles de reclama sau cu date de contact, numere de telefon scurt, cu taxa suplimentara sau cu referire la diverse servicii prin chat, camera web fara a fi mentionat clar pretul pentru astfel de servicii.
 19. Sa posteze anunturi cu date de contact incomplete sau incorecte, nerealiste sau care sunt ale altei persoane
 20. Sa publice texte care contin expresii de genul: ofer sprijin financiar, ajutor financiar sau sponsorizez, sau orice exprimare care induce idea ca se ofera anumite beneficii de natura intima sau private.

21.Sa nu publice anunturi cu expresia ofer imprumut sau derivate din acesta expresie

DESPAGUBIRI

In cazul in care este produs un prejudiciu de orice natura fata de Anunturi Importante.ro, ca urmare a incalcarii drepturilor si limitarilor pe care le are un uitilizator, acest prejudiciu afectand pe orice angajat, colaborator sau afiliat, utilizatorul va despagubi persoana prejudiciata pana cand paguba este acoperita in totalitate iar pagubitul renunta la acuzatii.

Absolvirea de raspundere

Utilizatorii inteleg si accepta ca Furnizorul este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori de functionare. Furnizorul ca si administrator al site-ului va depune eforturi suplimentare pentru remedierea oricaror erori de natura tehnica pentru a restabili buna functionare a site-ului web.

Cazurile de forta majora ce includ erori de functionare ale echipamentului tehnic, virusi informatici, atacuri informatice de orice fel si interferarea cu programe malitioase Furnizorul nu poate fi tras la raspundere.

Incheierea Acordului

Site-ul ANUNTURI IMPORTANTE isi rezerva dreptul a suspenda si inceta furnizarea serviciilor catre unul sau mai multi utilizatori atunci cand au fost incalcate prevederile prezentului acord si la limita isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor in orice moment, din orice motiv.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori pe site-ul www.anunturiimportante.ro sunt si vor ramane confidentiale. Nu vom folosi aceste informatii decat in scop personal, nu se vor trimite reclame nesolicitate pe adresele de email.

Note finale

Pentru orice explicatii ale continutului sau in caz ca aveti nevoie de informatii suplimentare privind continutul acestei pagini de Termeni si Conditii va rugam sa accesati formularul de contact disponibil aici, sau prin email la office@conceptwebdesign.ro Vom incerca sa revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.